Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Színezőpaszta, pigment, porfesték

 - Színezőfesték, színezőpaszta diszperziós festékhez

AQUAKOLOR - HÉRA SZÍNEZŐPASZTA
nagyítás

AQUAKOLOR - HÉRA SZÍNEZŐPASZTA

Választható színek
Nettó: 519 Ft
Bruttó: 659 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
 
 
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Alkalmazási terület: Kül- és beltéri diszperziós fal és homlokzat festékek színezésére korlátlan mennyiségben használható. Önmagában is alkalmazható homlokzat- és falfesték. Az AQUAKOLOR színezőpaszta a FRESCO mészfesték színezésére is kiválóan használható max. 3% mennyiségben.
Választék: A matt színezőpaszta és festék 0,125 literes és 0,5 literes műanyag edényben kapható az alábbi színekben: AQUAKOLOR SZÍNEZŐPASZTA ÉS FESTÉK fekete 300; sárga 400; napsárga 401; okker 450; narancs 480; barna 500; zöld 600; zöld 601; kék 700; lila 790; vörös 800; tűzpiros 820.
Felhasználási mód: Aquakolor színezőpasztát és festéket először a színezni kívánt festék (pl.Diszperzit belső falfesték, Diszpi gazdaságos belső falfesték, Héra belső falfesték, Héra Prémium selyemfényű belső falfesték/Héra Latex selyemfényű, Héra Prémium matt belső falfesték/Merkur belső falfesték, Héra Márványhatású beltéri bevonat/Carrara, Modakril, Héra külső, stb.) kis részletével homogénre kell keverni. Ezzel a keverékkel kell azután a teljes festékmennyiséget egyszerre beszínezni.
Amennyiben az Aquakolor színezőpasztát és festékát mint festéket kívánja használni, akkor a vizes diszperziós homlokzat- és falfestéknél szokott módon kell eljárni. Ilyenkor a felületet célszerű Falfix diszperziós mélyalapozó beereszteni, majd a felületet Aquakolor színezőpaszta és festékkel két rétegben átfesteni. Száradási idő 2 óra, átfesthetőség 4 óra 23°C-on.
Fresco mészfesték színezése esetén a színezőpaszta megengedett mennyiségét (max. 3%) vízzel ötszörösére hígítva lehet a mészfestékbe keverni. A színezett festéket tárolás nélkül, azonnal javasoljuk felhasználni.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Higíthatóság: szükség esetén vízzel hígítható
Felhasználási idő: 2 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: max.: 2 óra
Sűrűség: 1,3-1,5 g/cm3 (színtől függően)
Nem illóanyag tartalom: min. 55-63% (120°C/2 óra) színtől függően
Felépítés: töltőanyag, diszperziós kötőanyag, víz, pigmentek
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 55-00476/95,
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés