Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

DÍSZLÉC DECOSA POLIURETÁN ROSANA 2 m 60x43 mm
nagyítás

DÍSZLÉC DECOSA POLIURETÁN ROSANA 2 m 60x43 mm

Nettó: 2.818 Ft
Bruttó: 3.579 Ft
Kiszerelés: (M
 
db    
nincs elérhető raktárinformáció
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Decosa-Saarpor poliuretánból készült díszléce : Rosana
Díszléc mérete : 60x43 mm, 2 m hosszú

A poliuretánból készült lécek minősége kiemelkedő. A lécek könnyű súlyuk ellenére kemények és ütésállók. Könnyen, pontosan megmunkálhatók.

A német Decosa-Saarpor poliuretánból készült sima, és mintázott stukkó lécek klasszikus, modern és atraktív formázással készülnek. A díszléc alkalmazásával exkluzív és egyedi lakásbelső teremthető. A mintázatot akár többszínű festéssel még inkább kiemelhetjük, személyessé tehetjük.
A Decosa-Saarpor poliuretán termékcsalád mintázott és sima, mennyezeti és oldalfali léceket, ívprofilokat tartalmaz.
A léc tömör szerkezete kompromiszumok nélküli minőséget és könnyű, gyors munkát biztosít. Oldószermentes diszperziós festékkel átfesthető és ragasztható.

Díszléc vásárlásánál a következőekre érdemes figyelni :
Derékszög
Egy kiváló minőségű léc pontosan 90 fokot zár be. Ez azért fontos, hogy a lécet a mennyezet és az oldalfal találkozásánál könnyen lehessen rögzíteni. Ha a léc nem pontosan 90 fokot zár be, akkor a mennyezeten vagy a falon hézagok keletkezhetnek, melyeket utólag ki kell igazítani valamilyen tömítő anyag felhasználásával. Ennek következtében nehéz a lécek egymáshoz való illesztése is.
Zsugorodás
A zsugorodás a gyártáshoz felhasznált gáz miatt lép fel. Ennek következtében a cellák összeesnek és a lécek a méreteikben zsugorodhatnak, elsősorban a hosszukban.
Freongáz
A freongáz egy Europában betiltott kémiai vegyület. A freongáz, illetve a freongázt helyettesítő anyagokat az extrudálásnál használták hajtógázként, mivel jobb cellaszerkezetet eredményezett. Miután a freongázt betiltották, új hajtógázt kellett alkalmazni, mint pl.a CO2-t, mely jelentős nyomásingadozást okoz. A nyomásingadozás következményeként a lécek nem lesznek egyformák, és nem lehet őket jól illeszteni.
Felület
A felületek is jelentősen különbözhetnek egymástól. A felületnek alapjában véve mattnak, teljesen simának, szilikon maradványoktól mentesnek kell lenni. Nem lehet rajta semmiféle lyuk, illetve nyitott cella.
Szélek
A gyengébb minőségű léceknél a szélek nagyon élesek és szálkásak. Más termékek ugyanakkor lekerekített szélűek.
Konturok
A konturoknak egyértelműeknek és határozott vonalvezetésűnek kell lenniük. Gyengébb minőségű léceknél a konturok nehezen vagy egyáltalán nem felismerhetők, elmosódóak. Fontos tudni, hogy egy gyártónak a léctípusa soha nem illleszthető egy másik gyártó hasonló kinézetű, és hasonló megnevezésű lécével.
Ragasztási felület
Jó minőségű léceknél a ragasztási felület (kb. 3-4 barázda formájában) egyértelműen látható. A gyengébb minőségű léceknél csak utalás van a ragasztási felületre. A léc rögzítésénél ilyen esetben a ragasztó kifolyik.
Cellaszerkezet
A cellastruktúra minőségét a felületen illetve a keresztmetszeten mutatkozó lyukak jellemzik.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés