Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Purhab, szilikon-, akril tömítő

 - PUR - Poliuretán-hab

MESTER PISZTOLYHAB 750 ml
nagyítás

MESTER PISZTOLYHAB 750 ml

Nettó: 1.543 Ft
Bruttó: 1.960 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzlete33 db
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete10 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Mester Pisztolyhab
A termék rövid leírása:
Poliuretán alapú, egy komponensű pisztolyhab. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz.
Feldolgozása habkinyomó pisztollyal.
Kiszerelési egységek:
750 ml 12 db/karton
Színe: sárgás
Alkalmazási területek:
Fugák, nyílások és üregek kitöltése nyílászárók és a falazat között, redőnyszekrényeknél. Ajtótokok rögzítéséhez. Kíválóan tapad fához, betonhoz, téglafalazathoz, vakolathoz, sztiroporhoz, poliészterhez és PVC-hez.
A felhasználás módja:
A tapadó felületeknek tisztának, leválasztóanyagtól mentesnek, és teherbírónak kell lenniük. A port, zsírt. Olajat és laza részeket el kell távolítani. A gipsztartalmú alapfelületeket megfelelő gipszalapozóval kell bekenni. Az acélt védőbevonattal kell előkezelni.
Alapfelület előkezelése: A felhordás habpisztollyal történik. A pisztolyra vonatkozó előírásokat szükséges betartani. A fugát vagy az üreget kb. 50 % -ig kell kitöltani habbal, mivel a hab átkeményedés közben kitágul kb. a duplájára.
Megkeményedés után a hab tökéletesen feszültségmentes. Nagyobb üregek esetén rétegenként is felhordható.Minden réteg felhordása után kb. 10-15 percet kell várni. Minden egyes réteget finoman porlasztott vízpárával kell befújni.
Fugaméretek:
A rések mérete 5 – 40 mm között legyen 40 mm-nél szélesebb rések esetén esetleg több rétegben célszerű a habot betölteni.
Tisztítás:
A friss habot Poliuretánhab – tisztítóval le lehet törölni. A megkeményedett habot csak mechanikus úton lehet eltávolítani.
Biztonsági szempontok
A friss hab besorolása: enyhén mérgező. Kérjük, a flakonon lévő figyelmeztetéseket feltétlenül tartsa be. A bedolgozás során gumikesztyű viselete szükséges , mivel a friss hab erősen ragad, megkötés után csak mechanikus úton lehet eltávolítani. Az anyag éghető komponenseket tartalmaz. Ezért zárt helyiségben az alapos szellőztetésről gondoskodni kell, tűzforrásoktól ( nyílt láng, elektromos készülékek ) távol kell tartani. Feldolgozás közben a dohányzás tilos.
Műszaki adatok:
Fajsúly: 19+/-6 kg/m3
Kihozatal a hőmérséklettől és a levegő nedvességtartalmától függően: 750 ml – 48+/-3
Ragadásmentes: 10+/-2 perc múlva
Vágható: 23+/-2 perc múlva
Hőállóság (kész hab): -30 - +80oC
Formatartóság: +/-10%
Szilárdulási időtartam: A réteg vastagságától, a hőmérséklettől valamint a levegő nedvességtartalmától függően 5-24 óra.
Nyomoszilárdság: >8 N/cm2
Éghetőség: DIN 4102-B3 (magától kialszik)
Kötődőképesség: Kitűnő faanyaghoz, betonhoz, téglához, vashoz, alumíniumhoz, üveghez stb. Műanyagfóliához, szilikonhoz és teflonhoz nem kötődik. A kötődőképesség növelése érdekében ajánlatos előzőleg a felületet megtisztítani.
Eltávolítása: A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el PUR habtisztító, hígító, aceton vagy szesz stb. segítségével. A megkeményedett hab csakis mechanikus úton, kaparással távolítható el, vagy HANNO purhab eltávolító segítségével.
Tárolás: Eredeti csomagolásban +5oC és +25 oC hőmérséklet között 12 hónapig. A dobozokat függőleges helyzetben tároljuk.
Veszélyesség: Ártalmas. Fokozattan tűzveszélyes.
A Műszaki specifikáció kibocsájtása nem jelent garanciavállalást a termék alkalmazásával és annak körülményeivel összefüggésben. A feldolgozás módját a mindenkori helyi körülményekhez kell igazítani. A felhasználót kérjük, hogy feldolgozás előtt próbaképpen győződjön meg az alkalmasságról, hogy a hibák elkerülhetők legyenek. Ennek elmulasztása esetén a keletkezett hibákért nem vállalunk felelősséget. Minden további kérdésben állunk szíves rendelkezésükre.

Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés