Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Fal- és homlokzatfesték, színkeverés

 - Belső falfesték, fehér

PLATINUM FALFESTÉK FEHÉR
nagyítás

PLATINUM FALFESTÉK FEHÉR

Nettó: 2.267 Ft
Bruttó: 2.879 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete4 db
Vörösvári úti üzlete6 db
Hengermalom utcai üzlete4 db
Véső utcai üzlete2 db
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete3 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Poli-Farbe Platinum egyrétegű belső falfesték

Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes, egyrétegű beltéri falfesték. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Magyar Termék Nagydíj 2006 díjazott termék.

Alkalmazási terület:
Új vakolt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületek, továbbá fűrészporos tapéta, gipszkarton felületek festésére alkalmas.

Felhasználás:
A festendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, portól, olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, ezután alapozzunk diszperziós mélyalapozóval. Más erősen szívó, porózus felületen -pl. gipszkartonon, glettelt felületen - a szívóképesség kiegyenlítésére szintén alkalmazzunk diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Platinum diszperziós beltéri falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, finom szoru hengerrel vagy történhet 1 vagy max. 2 rétegben. A festéket nem szükséges hígítani, de ha a felhordás módja miatt mégis szükséges, akkor 5-10% vízzel hígítható. A festésnél ügyeljünk a nagyon egyenletes, vékony rétegu felhordásra és a szomszédos munkafelületek tökéletes összedolgozására. A rétegek felhordása között a helyiség és a falfelület homérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, por- és a ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A Platinum falfesték színválasztéka divatos telített árnyalatokat tartalmaz, de fehérrel keverve pasztell árnyalatokat is elérhetünk. A Platinum színválasztékának elemeit egymással keverve számtalan további tetszetős színárnyalatot kaphatunk. A keverék színek kiválasztásához használjuk a Platinum színkártyát, amely a terméket forgalmazó üzletekben elérhető. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felületi megjelenés : matt, fehér vagy színes
Száradási ido : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Átfesthetoség : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi : 24 hónapig
Felhordás : ecsettel, finom szorű hengerrel
Javasolt rétegszám : 1 esetleg 2 réteg
Hígítás : 5-10% vízzel, ha szükséges a felhordás módjától függően
Kiadósság : 15-20 m2 / Liter
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés