Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Vakolat, nemesvakolat, hőszigetelés

 - Vakolat - diszperziós

POLI NEMESVAKOLAT HENGERELHETÓ 15 kg FEHÉR
nagyítás

POLI NEMESVAKOLAT HENGERELHETÓ 15 kg FEHÉR

Nettó: 6.826 Ft
Bruttó: 8.669 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzletenincs raktáron
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete3 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
A Policolor hengerelhető vakolat magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó, algásodásmentes, kiváló időjárás állósággal, pára- és légáteresztő képességgel rendelkező felületképző anyag.

Szemcseméret: 0,2 - 0,5 mm.

Száradási idő: 20 °C-on 4 - 6 óra
Tárolás: 5 - 25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!

Felhordás henger, rozsdamentes glettvas, szórás
Javasolt rétegszám: 1 réteg
Higítás: nem javasolt
Kiadósság: 0,6 - 0,7 kg / m2 hengerrel, rozsdamentes glettvassal felhordva

Tulajdonságok
A Policolor hengerelhető vakolat magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó kiváló időjárásállósággal, pára- és légáteresztő képességgel rendelkező felületképző anyag.

Alkalmazási terület
Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri legalább 28 napos vakolt-, beton-, cement és gipszfelületek bevonására alkalmas.

Felhasználás
Az alapfelületnek száraznak, tisztának, portól és olajtól mentesnek, a Policolor hengerelhető vakolat fogadására alkalmasnak kell lennie. A laza, táskásodó, nem hordképes részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a hibákat ki kell javítani. Az alapfelület megerősítésére, a szívóképesség kiegyenlítésére első rétegben diszperziós mélyalapozót kell használni. Második rétegként a Policolor hengerelhető vakolat színével azonos, vagy hasonló árnyalatra színezett Policolor vékonyvakolat alapozóval kell alapozni. Ez megkönnyíti a hengerelhető vakolat felhordását, és biztosítja az egyenletes színű felület kialakítását. A vakolatot a használat előtt gondosan fel kell keverni. Házilagos színezés esetén javasoljuk az összefüggő felületen felhordásra kerülő anyag egy mennyiségben történő beszínezését. A Policolor hengerelhető vakolat felhordását hengerrel célszerű végezni, majd a durván bevont felületet rozsdamentes glettvassal vakolat szemcsenagyság vastagságában ki kell simítani. Ezzel egyszerűen biztosítható a szükséges rétegvastagság, egyenletes kiadósság. Ezt követően a nedves vakolaton annak formázására alkalmas szerszámmal (hengerrel, spaklival stb.) kialakítható a struktúra. A kizárólag hengerrel kialakított felületen a kiadósság és a struktúra a kivitelezéstől függ. A munkát 5 - 30 °C hőmérséklet tartományban lehet végezni a munkafelület hőmérsékletének figyelembe vételével. Kerülni kell a tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben történő kivitelezést. Az egyes rétegek felhordása között biztosítani kell az előírt száradási időket. A festés közben és követően a szerszámokat vízzel lehet elmosni. A megszáradt vakolat mechanikai úton, vagy agresszív oldószerrel (pl. nitrohígító) távolítható el.

Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés