Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Víz-, hő- és hangszigetelés

 - Vízszigetelő, tetőszigetelő, bitumenlemez

SOPRO FDF 525 1K FOLYÉKONYFÓLIA
nagyítás

SOPRO FDF 525 1K FOLYÉKONYFÓLIA

Nettó: 4.212 Ft
Bruttó: 5.349 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete2 db
Vörösvári úti üzlete5 db
Hengermalom utcai üzlete17 db
Véső utcai üzlete5 db
Pesti úti üzlete6 db
Határ úti üzlete1 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
SOPRO FDF 525 FlächenDicht flexibel Kenhetô szigetelô fólia

Bedolgozásra kész, egykomponensű, rendkívül rugalmas folyékony rétegképzô vízzáró anyag.
Záróréteg csempe és lapburkolat alá, hengerrel egyszerűen felhordható, padlófűtésre alkalmas, repedésáthidaló, oldószermentes

Beltéri felhasználásra, anyagszükséglet: Kb. 1,0 kg / m2

Felhasználási terület: Szigetelőrétegként kerámiaburkolat és hasított terméskő alá beltérben, az aljazat nedvesség és víz elleni szigetelésére, például zuhanyozóban, fürdőben, egészségügyi helyiségben, mosókonyhában, főzőkonyhában, stb.

Alkalmas aljzatok: Cement és meszes cementvakolat, gipszvakolat, száraz gipszkarton és gipszszál építôlap, beton, könnyűbeton, pórusbeton, telthézagolású falazat, faforgácslap, cementesztrich, öntöttaszfalt esztrich, magnézia és kálciumszulfát esztrich (anhidrit esztrich), régi kerámiaburkolat. Extrudált polisztirol kötőanyag, régi, jól megtapadt padlószőnyeg és PVC ragasztóanyag maradvány. Fa aljazaton történő használat esetén kérje műszaki szaktanácsadó részlegünk állásfoglalását.

Bedolgozási hőmérséklet: +5 oC felett.
Kiszellőzési idő az első réteg után: kb. 1,5 - 2,5 óra, a második réteg után: kb. 3,0 - 5,0 óra.

Szín: Világosszürke. Szerszámok: henger, szivacshenger, fogazott simító, kôműveskanál. A szerszámokat használatuk után közvetlenül vízzel kell lemosni.

Tulajdonságok: A Sopro FlächenDicht flexibel bedolgozásra előkészített, egykomponensű, igen rugalmas folyékony felületi rétegképző anyag, fal- és padlófelület szigetelésére nyomás nélküli víz ellen fa- és padlóburkolat alá.

Aljzatelőkészítés: Az aljazatnak száraznak, teherbírónak, repedésmentesnek, alaktartónak és tapadásgátló anyagtól (például por, olaj, viasz, elválasztó anyag) mentesnek kell lennie. A gipszvakolat egyrétegű legyen, nem lehet filcelt és simított. A nedvességtartalom legfeljebb 1% lehet.
A kálciumszulfát esztrichnek (anhidrit esztrich) csiszoltnak és portalanítottnak kell lennie.
A betonaljazat legalább 3 hónapos, a cementesztrich pedig legalább 28 napos és száraz legyen. A fa anyag száraz, behajlásmentes és hátoldalán szellőzött legyen.

Alapozás: Szívóképes aljazat különösen gipszaljazat előzetesen mélyalapozóval kezelendő.

Bedolgozás: A Sopro folyékony fóliát használat előtt keverjük fel. A felhordása előtt a fal és a padló hajlatát sarokerősítő szalaggal, a padló összefolyók, a faláttörések, csőátvezetések helyét szigetelő mandzsettával kell ellátni.

Az alkalmazott felhordószerszámmal a folyékony felületi záróréteget egyenletes rétegvastagságban
pórusmentesen kell felvinni a fal- vagy aljazat felületre. Kritikus aljazaton és nagy igénybevételnél az első záróréteget háromszög vagy fűrészfog fogazású simítóval kell felvinni, és erősítő szövetet kell a friss fésűágyba beágyazni. Simítóval a szigetelô réteget le kell simítani. Az első réteg megszáradása után mintegy 1,5 - 2,5 óra elteltével kerül sor a második réteg felvitelére felhordóhengerrel. A rétegek teljes megszáradása után kerülhet sor a kerámia fal- és padlóburkoló lap lerakására Sopro's No.1, Sopro FlexKlebeMörtel vagy Sopro FlexKlebeMörtel schnell alkalmazásával, vagy pedig a hasított terméskő burkolat elkészítésére Sopro MarmorFlexKleber használatával.

Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés