Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Mélyalapozó, vakolatalapozó, felületkezelés

 - Felületkezelő, kőimpregnáló és csempeápoló

SOPRO FS 714 CSEMPE és LAP IMPREGNÁLÓ 1 L
nagyítás

SOPRO FS 714 CSEMPE és LAP IMPREGNÁLÓ 1 L

Nettó: 7.188 Ft
Bruttó: 9.129 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzlete2 db
Hengermalom utcai üzletenincs raktáron
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzletenincs raktáron
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Sopro Fleckstopp (FS 714) Csempe és lap impregnálószer

Láthatatlan olaj-, zsír- és víztaszító speciális impregnálószer minden zománcfelület nélküli kerámia csempére, téglacsempére, klinkerlapra, hasított lapra, égetett kôagyag csempére, valamint terméskôre és műkôre.
- Olaj-, zsír- és víztaszító
- Beltérben és kültéren

Felhasználási terület: Szívóképes és ezáltal foltképzôdésre hajlamos durva kerámialap (cotto, klinker, stb.) és terméskô, valamint márvány, mészkô és gránit padlóburkolat és falburkolat foltosodást megakadályozó kezelésére szolgál. Konyhában, fürdôszobában, nappali szobában, lépcsôházban, asztallaphoz, ablakpárkányhoz, konyhai munkalaphoz és más egyéb olyan felülethez, amelyen a foltosodási veszély lehetôsége fennáll. A fugák beiszapolása utáni jobb tisztítás végett már néhány nappal a fugázás megkezdése elôtt vékony rétegben felhordható.
Szín: Színtelen.
Sűrűség: 0,78 g/cm3.
Összetevôk: 23 °C felett.
Vegyhatás (pH érték): Szilikon műgyanta, izo-parafin, finombenzin, lakkbenzin.
Anyagszükséglet: Kb. 20-30 m2/liter az aljazat szívóképességétôl függôen.
Tárolás: Száraz, fagymentes és hűvös helyen, zárt csomagolódobozban tárolni.
Tárolhatóság: Eredeti zárt csomagolóedényben mintegy 2 évig tárolható. A felnyitott csomagolódobozt lehetôleg minél elôbb, haladéktalanul be kell dolgozni.
Kiszerelés: 1 literes palack (10 db egy kartondobozban).
Tulajdonságok: Az aljazat kapilláris szívóképességét a szer alkalmazásával úgy lehet csökkenteni, hogy víz, zsír és olaj pórusokba történô behatolását a lehetô legmesszebbmenôkig Megakadályozassuk. A szer egyszeri felhordása esetén a felület vízpára-áteresztô képessége fennmarad, ugyanúgy az építôanyag kiszáradási képessége sem szenved csorbát. A felületkezelés a felület csúszásgátlását egyáltalán nem, vagy csupán igen kis mértékben befolyásolja. A burkolat felületének küllemi megjelenése egyáltalán nem változik vagy csak szinte alig észrevehetô mértékben (néhány aljazatnál a felületi szín kissé sötétebb tónusúvá válhat.
- Olaj-, víz- és zsírtaszító
- A Sopro Fleckstop alkalmazása révén a felület küllemi megjelenése nem változik
- Egészségre nem veszélyes
- Beltéri és kültéri alkalmazásra
Bedolgozás: A munka megkezdése elôtt mintafelületet kell létesíteni. A burkolatnak tisztának és alaposan kiszáradtnak kell lennie. Újonnan létesített burkolat esetén legfeljebb 3 hónapos várakozási idôt kell tartani, beltéri burkolat tisztítása után pedig legalább 2 napot kell várni az alkalmazással, kültéri burkolatnál pedig 4-6 nap közötti idôt. Cementfátyol, szilikon, viasz és egyéb anyagmaradványt a szer felhordása elôtt el kell távolítani. A kezelendô felület hômérséklete 5 és 25oC közötti tartományban legyen, a padlófűtést adott esetben csökkenteni kell. Erôs tűzô napfénynél a szer felhordását nem szabad végezni. A Sopro Fleckstop foltosodásgátló szert tiszta és nem bolyhosodó törlôruhával, felhordó ecsettel vagy felhordó pamaccsal kell felhordani, és hagyni kell, hogy a felületbe beszívódjon.
Száradás: A padlóburkolat 2 óra eltelte után járható. A szerben található oldószer teljes mértékű eltávozása (kiszáradás) 24 órát követôen következik be. Az impregnálás teljes hatékonyságára 24-48 óra eltelte után lehet számítani.
Figyelem! A tócsaképzôdést el kell kerülni. A folyékony szert hagyni kell, hogy beszívódjék a felületbe, nem szabad megengedni, hogy a felületre rászáradjon. A felületen található esetleges anyagfelesleget száraz törlôruhával (vagy ha a felületen már száraz helyek volnának felismerhetôk, a szerrel benedvesített törlôruhával) el kell távolítani. Nem szabad megengedni, hogy a szer a felületre rászáradjon, mivel ezt követôen már nem lesz eltávolítható. A Dyckerhoff Fleckstop foltosodásgátló szer szívóképes és teljesen kiszáradt aljazatra dolgozható be. Üveg, kerámia, oldószerrel szemben érzékeny felület (lakk, fa, stb.) a szer alkalmazása közben védendô a szer rájutása ellen. A burkolatot, illetôleg a burkolat felületét a kezelést követô 2-3 napig nem szabad nedves kezelésnek kitenni. Az olaj- és víztaszító hatás 24-48 óra elteltét követôen alakul ki teljes mértékben. A szer hatása legfeljebb 5 évig tart, ennek ellenére is azonban azt ajánljuk, hogy az érintett burkolatfelület használati fokától, igénybevételétôl és tisztítási módjától évente mintegy egy alkalommal legyen ismételten lekezelve, hogy az elsô kezelési alkalommal létrejött víz- és olajtaszító hatás továbbra is teljes mértékben fennmaradhasson. Ha a burkolat felületét erôs zsíroldó vagy nagy oldószertartalmú szerrel általános célú tisztítás során tisztítanák, a foltosodásgátló szert ezt követôen ismételten fel kell hordani.
Anyagmaradvány és üres csomagolóedény ártalmatlanítása: A szer szerves oldószert tartalmaz (de klórozott szénhidrogént nem). 2. vízveszélyességi osztályba tartozik az 1999. május hónap 17-én kiadott VwVwS rendelet szerint. Nem szabad megengedni, hogy a szennyvízhálózatba jusson. A folyékony halmazállapotú terméket a veszélyes (különleges) hulladék ártalmatlanítás keretében kell ártalmatlanítani. Hulladékbesorolási kód: AVV 070 104. A száraz és üres fehérbádog doboz a hulladékgyűjtô rendszer keretében ártalmatlanítható.
Biztonságtechnikai elôírás: Jelölés: A GefStoffV veszélyes anyagokra vonatkozó rendelet szerinti veszélyjelzése:
Xn - egészségre ártalmas, N - környezetre veszélyes
Kockázati tényezôk:
R 51/53 Vízi élôlényekre mérgezô. Élôvízben hosszútávú káros hatása jelentkezhet.
R 65 Egészségre ártalmas, lenyelése tüdôkárosodáshoz vezethet.
R 67 Párája álmosító és kábító lehet.
Biztonsági elôírás:
S 2 Gyerekek elôl elzárandó
S 23 Páráját belélegezni nem szabad
S 24 Bôrre jutásának elejét venni
S 62 Lenyelése esetén a sérült személynél hányást elôidézni nem szabad. Azonnal
orvoshoz kell fordulni és a csomagolódoboz címkéjét vagy ezt az adatlapot az
orvosnak meg kell mutatni.
Tűzveszélyességi osztály: A II
ADR/GGVSE: UN 1993

Az ebben a leírásban olvasható adatok termékleírások, amelyek a mi tapasztalatainkra és vizsgálatainkra támaszkodó általános utalások, és nem alkalmazhatóak konkrét, egyes esetekre. Az itt felsorolt adatok nem képezhetik semmiféle kárpótlási igény alapját. Szükség esetén kérjük, forduljon műszaki tanácsadóinkhoz! A változtatás jogát fenntartjuk!
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés