Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Glett, gipsz, csemperagasztó, portemék

 - Beton- és cementfélék, ytong

STYROBOND AR6 KOPÁSÁLLÓ BETOJAVÍTÓ HABARCS 5 kg
nagyítás

STYROBOND AR6 KOPÁSÁLLÓ BETOJAVÍTÓ HABARCS 5 kg

Nettó: 1.480 Ft
Bruttó: 1.880 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete7 db
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzlete18 db
Véső utcai üzlete4 db
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete4 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
STYRO-BOND AR6 kopásálló beton habarcs (C40/F7/AR6)

- beton aljzatok gyors javítására, önhordó felület készítésére
- 3 óra múlva járható, 24 óra múlva terhelhető és csempézhető
- kül- és beltéri, nagy nyomás- és kopásállóságú
- 5 mm - 30 mm vastagságban alkalmazható

Alkalmazási terület:
Beton és vasbeton elemek, ásványi vakolatok javítására alkalmas habarcs. Tartósan javítani lehet az erkélyek, teraszok. lépcsők, rámpák, csarnokok stb. repedéseit, hiányait, egyenetlenségeit. Csökkentett zsugorodásképességű, nagyon nagy nyomás- és kopásálló réteget képez, kimondottan alkalmas autóbejárók, ipari rámpák, raktárak és üzemcsarnokok aljzatának kivitelezésére. Teljes kötés után targoncával és egyéb közlekedési eszközzel járható.
A javított felületre már 3 óra elteltével lépésálló, előnye, hogy a javító munkálatok gyorsan elvégezhetők forgalmas helyeken.
Zsaluzható, a javított elemek alakja, formája visszaállítható - pl. erkély vagy terasz, szegélykövek, lépcsőfokok, lépcsőfordulók szélei, szegélyei.

A javítható elemek fajtái:
Beton, vasbeton, vakolatok és cement aljzatok. Aszfaltra nem alkalmas!

Burkolat fajták:
Alapul szolgálhat természetes és kerámia burkolólapok, parketta, laminált- és műgyanta padlóburkolat alá.

Tulajdonságok:
A kezdeti terhelhetőség gyors elérése jellemzi - már 24 óra elteltével a nyomásszilárdsága min. 20,0 N / mm2, a hajlítószilárdsága pedig min. 3,5 N/mm2. 24 óra után burkolható.
Felvitel során tökéletesen tapad a felülethez, ez köszönhető a félfolyós állapotban, a molekulák között ható kohéziós erőnek. Megfelelően megválasztott sűrűséggel lejtős felület is kialakítható.

Felületjavítás, készítés

Az alap előkészítése:
Az alap legyen száraz, teherbíró, azaz kellően erős, tiszta, a habarcs tapadását csökkentő rétegektől, különösen portól, piszoktól, mésztől, olajtól, zsíroktól, viasztól, ragasztótól, bitumenes anyagoktól, festékmaradványoktól mentes. Az alap alacsony szilárdságú laza elemeit, töredékeit el kell távolítani, pl. lekalapálni. Az alap felszínének érdesnek és porózus szerkezetűnek kell lenni. A meglévő hajszálrepedéseket legalább 5 mm szélesre ki kell tágítani. A sima alapot STYRO-BOND PLUSZ Tapadó híddal érdesíteni kell. Az alapot közvetlenül a tényleges réteg elkészítése előtt minden egyes alkalommal meg kell nedvesíteni, és egy kontaktréteget kell felvinni az alábbiak szerint elkészített anyagból: 1 kg STYRO-BOND AR6 + 0,12 - 0,15 liter víz + 0,1liter STYRO-BOND HO 1:1 Univerzális mélyalapozó. Ez a mennyiség kb. 1m2 bevonására elegendő.

A massza elkészítése: 1 kg poranyaghoz 0,6-0,75 liter vizet adagoljunk egy tiszta edénybe, keverje össze egységes konzisztenciájúra, amit kb. 40 percen belül fel kell használni.

Dilatáció:
Aljzat vagy alap készítése során a munkaterületen lévő falak és más elemek között dilatációt kell készíteni pl. vékony polisztirol csíkokkal. Továbbá a falakon meg kell jelölni az aljzatban lévő dilatációk helyét, hogy később át lehessen vinni azt az alaprétegre is.

A massza elkészítése:
A zsák tartalmát töltse az előre kimért mennyiségű vizet (az arányok a Műszaki Adatokban található) tartalmazó edénybe, és keverőszáras fúrógéppel keverje össze, egységes konzisztenciájúra.

A kontaktréteg felvitele:
A kontaktréteget az előkészített, vízzel nedvesített alapra kell felvinni. A kiálló betonvas elemeket korrózió gátló alapozóval kell lekezelni. A konzisztenciája legyen folyékony állagú, ecsettel, kefével felvihető legyen. Erősen bele kell dörzsölni az alapba a pórusok teljes lezárása érdekében. Amikor a kontaktréteg megszárad, a fő javítóréteg felvitele előtt meg kell ismételni a kontaktréteget.
A még nedves kontaktrétegre kell felvinni a tényleges STYRO-BOND AR6 habarcsot acél glettvas használatával ügyelve arra, hogy a karcolások és repedések pontosan ki legyenek töltve (be le kell nyomkodni a masszát a résekbe). Az egymást követő habarcsadagokat addig kell kapcsolni egymáshoz még mielőtt az anyag nem kezd el kötni. Attól függően, hogy milyen a környezet hőmérséklete és páratartalma, a habarcs kb. 1 óra elteltével kezd el kötni. Ez idő alatt a részben kötött felületet, az elvárások függvényében ki lehet simítani vagy át lehet dörzsölni. Ha STYRO-BOND AR6 habarcsot használ padló vagy padlóalap készítéséhez, a munkálatokat a padlókészítési technológiának megfelelően kell végezni, de nem szabad elfeledkezni a dilatációk készítéséről és arról, hogy ez a habarcs gyorsabban köt.

A padló használata:
Már az elkészítést követő kb. 3 óra elteltével használatba lehet venni.

Anyagszükséglet:
Anyagszükséglet kb. 2 kg száraz anyag 1m2 felületre, 1 mm-re számítva.

Egyéb fontos információk:
- A hozzáadott vízmennyiséget tapasztalati úton kell meghatározni, figyelembe véve a kívánt konzisztenciát, az alap fajtáját és az időjárási körülményeket. Nem megfelelő mennyiségű víz használata a massza elkészítése során az aljzat vagy padló szilárdsági paramétereinek gyengüléséhez vezethet.
- Az elkészült felületet védeni kell mind a munkavégzés során majd annak befejezését követően is a csapadéktól és a túl gyors száradástól (szükség esetén időnként be kell nedvesíteni vagy fóliával le kell takarni.
- A szerszámokat közvetlenül a használat után tiszta vízzel kell megtakarítani.
- Irritáló készítmény - cementet tartalmaz. Bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. Súlyos szemkárosodást okozhat. Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat (szenzibilizáló hatású lehet). Tekintettel a halmazállapotára - por - a készítmény mechanikusan ingerelheti a szemet és a légzőszerveket. Gyermekek kezébe nem kerülhet! Az anyag porát nem szabad belélegezni. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni. Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni.

Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés