Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Glett, gipsz, csemperagasztó, portemék

 - Glett, kültéri glett, gipsz

STYROBOND READY KÉSZ GLETT
nagyítás

STYROBOND READY KÉSZ GLETT

Nettó: 921 Ft
Bruttó: 1.170 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete5 db
Vörösvári úti üzlete6 db
Hengermalom utcai üzlete5 db
Véső utcai üzlete7 db
Pesti úti üzlete10 db
Határ úti üzlete7 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
STYRO-BOND READY Akril beltéri készrekevert glettanyag

Alkalmazási terület:

A STYRO-BOND READY AKRIL GLETT, kiválóan alkalmas simító beltéri glettréteg kialakításához, falon és mennyezeten. Ne alkalmazza állandóan magas páratartalmú helyiségben. A bekevert anyagot kézzel, vagy arra alkalmas gépi szóró berendezéssel hordhatjuk fel a felületre. Alkalmazható tipikus ásványi pl. cement, cement-mész, mész, gipsz, beton valamint gipszkarton felületen.

Tulajdonságok:

A STYRO-BOND READYAKRIL GLETT használatra kész, fehér paszta állapotban kerül forgalomba, akril műgyantagyanta, kötő-, töltőanyagok és modifikátorok keveréke. A gyárilag beállított homogén állag ideális bedolgozhatóságot biztosít. A glett száradása után kapott felület könnyen csiszolható, a glettelt felület kemény, hófehér tökéletesen sima felületet képez festéshez és tapétázáshoz és további munkálatokhoz egyaránt.

Az alap előkészítése:

Az alap legyen stabil és a glettanyag tapadását gyengítő szennyeződésektől, különösen portól, olajtól, zsíroktól, festékréteg maradványoktól és adhéziót gátló szerektől mentes. Az alap lazán kötődő részeit el kell távolítani, a hiányokat egyenlítsük ki modell gipsszel, az omló-porló részeket drótkefével távolítsuk el. Az erősen nedvszívó alapot STYRO-BOND HO Univerzális mélyalapozóval, vagy STYRO-BOND PLUSZ tapadóhíddal kell lealapozni.

A glettanyag előkészítése:

Kézi felvitel esetében, a csomagolás felnyitása után a masszát ne hígítsa és ne sűrítse, keverje össze annak tartalmát

Felhasználás módja:

Rozsdamentes acél simítóval, vagy gépi szóró berendezéssel igény szerint vigye fel több rétegben. Gépi felvitel esetén az alap teljes felületén egyenletes rétegben kell felszórni az anyagot. Közvetlenül a felszórást követően acélsimító használatával a felületet ki kell egyenlíteni, és el kell simítani. A rétegek vastagsága összességében ne haladja meg a 3 mm-t. A kiegyenlítő réteg száradása során kerülni kell a közvetlen napsütést és huzatot, valamint biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését. Maximális kötési idő 6 óra. A felület végleges simításához használjon finom (Pl.150-200-as) csiszolópapírt vagy csiszolóhálót. A felület bármilyen beltéri latex (akril) vagy diszperziós festékkel átfesthető. Bármilyen mészalapú festék használata tilos!

Fagyveszélyes! Ha megfagy, elveszti használati tulajdonságait. Óvjuk a közvetlen napsugárzástól.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés