Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Zománc és fedőfestékek

 - Zománc fémre-fára

TRINÁT MATT ZOMÁNCFESTÉK
nagyítás

TRINÁT MATT ZOMÁNCFESTÉK

Választható színek
Nettó: 3.125 Ft
Bruttó: 3.969 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
 
 
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Trinát matt zománcfesték (Trikolor)

Fémre, fára, időjárás behatásainak ellenálló, kiválóan terülő, matt fényű festék.

Alkalmazási terület: Univerzálisan alkalmas kül- és beltéri faszerkezetek (ajtók, ablakok, erkélyrácsok, faházak, redőnyök, kerti bútorok stb.), kül- és beltéri fémszerkezetek (kerítés, csövek stb.) átvonó festésére. Bevonata időjárásálló, matt fényű, igen kemény, ugyanakkor rugalmas.

Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után lenolajkence, vagy félolaj beeresztő és pórustömítővel kell kezelni. Kültéri igénybevételnél vagy nedvességnek kitett helyen Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszerrel kell kezelni a felületet. A fafelület megmaradt szívóképességét lenolajjal vagy félolaj pórustömítővel kell tömíteni. A felületi egyenetlenségek javítására Trinát Mestertapasz vagy Unikitt metertapasz alkalmazása célszerű, mélyebb hibahelyeket Diszperziós mélyedéstapasszal korrigáljuk.

Az oxidmentesített és zsírtalanított fémfelületre, a legalább St3 tisztasági fokozatú acélfelületre, ill. Wash Primerrel alapozott könnyűfém (alumínium-, cink-, tűzihorganyzott acél) felületekre Trinát korróziógátló alapozót kell felvinni.

Az előzőekben felsorolt műveletek után hordják fel ecsettel, szórással, esetleg hengerezéssel a portalanított fafelületekre alapozóként a Trinát univerzális alapozót egy vagy két rétegben. Fémfelületekre közbenső rétegként szintén Trinát uiverzális alapozót alkalmazzunk. Az alapozó festéket két rétegben általában csak a kültéri igénybevételnek kitett felületeken alkalmazzák. Két réteg felvitele esetén 16 óra száradási idő közbeiktatása szükséges. Igényesebb munkák esetén a Trinát univerzális alapozó bevonatot szárazon megcsiszolják.
Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre ecsetelik vagy hengerezik fel a felhordásra kész Trikolor matt zománcfestéket. Megfelelő berendezéssel szórható.
Az egyenletes, matt fény eléréséhez a festék igen alapos felkeverése szükséges.
A termék felhasználásra kész!

Higíthatóság: lakkbenzin, a termék felhasználásra kész!
Kiadósság: 10-12 m2 / L (egy rétegben), függ a felület minőségétől és a felhordás módjától
Felhasználási idő: 5 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 24 óra
Felépítés: oldószer, műgyanta, pigmentek
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés