Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Nagytételes ár
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Fal- és homlokzatfesték, színkeverés

 - Belső falfesték, fehér

HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15 L FEHÉR
nagyítás

HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15 L FEHÉR

Nettó: 8.023 Ft
Bruttó: 10.189 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete52 db
Vörösvári úti üzlete80 db
Hengermalom utcai üzlete20 db
Véső utcai üzlete160 db
Pesti úti üzlete117 db
Határ úti üzlete89 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!

Kapcsolódó letölthető dokumentumok:

pdf HeraBelteriFalfestek.pdf
 
Leírás:
 
Héra matt fehér belső falfesték

A tökéletesen fehér felületet képző Héra Beltéri falfesték egyedi összetétele lehetővé teszi, hogy mikroszálas festőhengerrel történtő felhordásakor a legoptimálisabb festékmennyiség kerüljön a falakra. A hozzáadott oldószert nem tartalmazó, szagmentes és könnyen hengerelhető festék két rétegben kiváló fedést biztosít, továbbá pára- és légáteresztő felületet képez. Héra Színezőpasztákkal bármilyen pasztellárnyalatra egyszerűen színezhető.

Kiadósság: 9 m2 / Liter, javasolt rétegszám: 2 - 3 réteg
Száradási idő: 2 óra, átfesthetőségi idő: 2 óra
Felhordás módja: ecsettel, hengerrel, szóróberendezéssel
Javasolt henger típusa: mikroszálas festőhenger
Javasolt ecset típusa: akril ecset
Szerszámok tisztítása: vízzel

Alkalmazási terület:
Vakolt, meszelt vagy bármilyen korábban már más diszperziós festékkel festett beltéri falfelületre, gipszkarton felületre, fűrészporos tapétára felületi előkészítés után közvetlenül felvihető.

Felület-előkészítés:
A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani, és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.

- Új, vakolt vagy beton illetve; gipsz tartalmú glettel előkészített vagy gipszkarton felületek: finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.
- Régi, már festett felületek: finoman csiszolja meg a felületet csiszolópapírral majd tisztítsa meg a portól. Alapozáshoz és a felület szívóképességének kiegyenlítéséhez diszperziós mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.
- Penésszel fertőzött felületek: a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani, majd penészgátló lemosóoldattal kell kezelni a termékismertetőben leírt módon. Penésszel fertőzött falfelületek esetén a penészgátló adalék használható a termékismertetőben leírt módon. Csak akkor alkalmazzon a továbbiakban Héra Beltéri falfestéket, ha a fertőzött felületet rendszeresen fertőtlenítjük.
- Nikotin-, víz-, korom- vagy zsírfoltos felületek: a felületet tisztítószeres (folyékony mosogatószeres) vízzel le kell mosni és teljes száradás után le kell kefélni. Ezután Héra folttakaró alapozót kell felhordani. Ebből a felület állapotától függően második réteg felhordására is szükség lehet. A befejező réteg a Héra Beltéri falfesték legyen.

Felhasználás:
Anyagelőkészítés, hígítás: a terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. Héra Beltéri falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges. Amennyiben mégis erre van szükség, az első réteghez maximum 10%, a második - harmadik rétegnél maximum 5% vizet lehet adagolni.
Felhordás módja: ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés